עוגת תפוחים בשלוש שכבות

החומרים הדרושים:

לבצק:
200 גר 'חמאה/מחמאה
½2 כוסות קמח תופח
2 כפות סוכר
4 חלמונים
קורט מלח
גרידת לימון מלימון שלם

לתפוחים:
8 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
½ כוס סוכר
מיץ מ-1 לימון
¼ כוס מים
1 כפית שטוחה קינמון.

לקצף:
4 חלבונים
2 כפות סוכר
אינסטנט פודינג וניל

הכלים:

תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, או תבנית אובלית בגודל דומה.

אופן ההכנה:

1. ללוש היטב את הבצק, לחלק את הבצק ל-1/3 ול-2/3. 2/3 לשטח על גבי התבנית ואת ה-1/3 האחר להעביר למקפיא.
2.לתפוחים : להניח את כל החומרים בסיר ולבשל על אש קטנה עד אשר התפוחים יתרככו (בין 15 ל-20 דקות בישול). להניח להתקרר.
3. לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
4. להקציף היטב את החלבונים. לאחר שנוצר קצף יציב רך להוסיף בהדרגה את הסוכר, להמשיך להקציף לקצף יציב וחלק ולהוסיף בהדרגה את ה"אינסטנט".
5. הרכבת העוגה:
להניח את התפוחים, על גבי הבצק שבתבנית , מעליהם להניח את הקצף, ומעל הכל לגרד בפומפיה גסה את הבצק ששהה בפריזר.
לאפות בתנור (180°c) במשך כ-40 דקות.

מקור: לי את34

עוגת תפוחים בשלושה שכבות

עוגת תפוחים בשלוש שכבות

עוגת תפוחים בשלוש שכבות

עוגת תפוחים בשלוש שכבות

Published in: on 27 בספטמבר 2009 at 9:08  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/09/27/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9-%d7%a9%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: