סדנא:
שוטפים היטב את התפ"א ,מנגבים ומנקבים עם מזלג במס' מקומות
עוטפים את התפ"א בנייר כסף ומניחים על תבנית האפייה.חום 180 מעלות למשך כשעה וחצי .
אגב אני בד"כ מכינה את התפו"א כאשר יש עוד משהו שנאפה בתנור.
אחרי האפייה ,בזהירות פותחים את הנייר כסף, פורסים את התפו"א לשניים מורחים קצת חמאה ,שמים מלח פלפל אפשר גם פפריקה וסוגרים את התפו"א לדקה בתוך נייר הכסף.
אני חולה על תפוחי אדמה בכל צורה …אז סורי על ההתלהבות היתרה…חחח
וכמובן לצלחת ולאכול.
להשאיר תגובה