פיצה מבצק מלוואח מהירה

סדנא:

5555

מוצאים מהפריזר חצי שעה כדי להפשיר את עלי המלוואח….חשוב לעבוד עם מלוואח קפוא ,אחרת לא ייצא.

5555

בינתיים מכינים רוטב,
מערבבים בקערה –
1 קופסא תרכיז עגבניות
1 כף רוטב חריף מתוק
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית שמן זית
1 שן שום כתוש
מלח פלפל

5555

מכינים בצד את התוספות שבא לכם…
פיטריות/תירס/בצל/פפרוני/זיתים/טונה ועוד ועוד….

5555

ומקשטים את הפיצה איך שנראה לכם …כמובן אפשר לשתף את הילדודוסים…
למעלה לפזר גבינה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

5555

החומרים הדרושים:
חב' בצק מלוואח

לרוטב-
1 קופסא תרכיז עגבניות
1 כף רוטב חריף מתוק
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית שמן זית
1 שן שום כתוש
מלח פלפל

תוספות לבחירה

אופן ההכנה:
1. מוצאים מהפריזר חצי שעה כדי להפשיר את עלי המלוואח….חשוב לעבוד עם מלוואח קפוא ,אחרת לא ייצא.
2.מערבבים בקערה את החומרים לרוטב  -קופסא רכז עגבניות,רוטב חריף מתוק,אורגנו,כפית שמן זית,שן שום כתוש
מלח פלפל.
3.מכינים בצד את התוספות שבא לכם…
פיטריות/תירס/בצל/פפרוני/זיתים/טונה ועוד ועוד…
4.מקשטים את הפיצה איך שנראה לכם …כמובן אפשר לשתף את הילדודוסים…
למעלה לפזר גבינה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

מתכון :אישי

Published in: on 29 בספטמבר 2009 at 10:13  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/09/29/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a7-%d7%9e%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%90%d7%97-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: