תפו"א אפוי בתנור "כמו בל"ג בעומר"‬

סדנא:

5555

שוטפים היטב את התפ"א ,מנגבים ומנקבים עם מזלג במס' מקומות

5555

עוטפים את התפ"א בנייר כסף ומניחים על תבנית האפייה.חום 180 מעלות למשך כשעה וחצי .
אגב אני בד"כ מכינה את התפו"א כאשר יש עוד משהו שנאפה בתנור.

5555

אחרי האפייה ,בזהירות פותחים את הנייר כסף, פורסים את התפו"א לשניים מורחים קצת חמאה ,שמים מלח פלפל אפשר גם פפריקה וסוגרים את התפו"א לדקה בתוך נייר הכסף.

5555

אני חולה על תפוחי אדמה בכל צורה …אז סורי על ההתלהבות היתרה…חחח

וכמובן לצלחת ולאכול.

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/09/29/%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%91%d7%9c%d7%92-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%a8%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: