פשטידה תירס ופיטריות

סדנא:

שמים בקערת עירבוב גבינה צהובה חתוכה/מגורדת.

5555

מוסיפים שמנת חמוצה.

5555

מוסיפים קמח.

5555

מוסיפים אבקת מרק.

5555

מוסיפים ביצים.

5555מערבבים היטב.

5555

בינתיים לטגן כדקה בצל קצוץ ולהוסיף פיטריות שמפניון לטגן למשך 2-3 דקות עם שמן זית.

5555

מעבירים לקערה את הפיטריות ומוסיפים תירס ומעררבים.5555

מעבירים לתבנית אפייה ,ניתן לפזר קצת פפריקה מתוקה למעלה ,לקצת צבע.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך 30-35 דקות.

5555

– מוכן

5555

החומרים הדרושים:
1 בצל קצוץ
3 כפות קמח
100 גר' גבינה צהובה
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
1כף אבקת מרק
1 קופסת תירס (עדיף ללא סוכר)
1 קופסת שימורי פיטריות

אופן ההכנה:
1. לטגן את הבצל למשך 1-2 דקות , להוסיף פיטריות לטגן עוד 2-3 דקות , לצנן מס' דקות.
2.לערבב בקערה ,קמח, גבינה, שמנת, ביצים, אבקת מרק.
3. לערבב הכל יחדיו , להכניס לתבנית עגולה 26 ס"מ ולתנור למשך 35 דקות בחום 180°c ,עד להזהבה.
4. בתאבון.

מקור – אישי

5555

Published in: on 7 באוקטובר 2009 at 9:38  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/10/07/%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%a1-%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: