קראווסון שוקולד מבצק מלוואח

סדנא:

5555

מוצאים מהפריזר חצי שעה כדי להפשיר את עלי המלוואח….חשוב לעבוד עם מלוואח קפוא ,אחרת לא ייצא.

5555
מורחים מלא מלא שוקולד

5555

פורסים את העלה ל4 או 8 ,תלוי בגודל הקראווסון שבא לכם.

5555

מגלגלים את הפרוסה מהחלק העבה לצר ומניחים בתבנית אפייה.

5555

מכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני 180 מעלות למשך 20-25 דקות
בתיאבון

5555

Published in: on 7 באוקטובר 2009 at 10:57  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/10/07/%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a7-%d7%9e%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%90%d7%97/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: