לחמניות רכות מאורכות במילוי רוטב פסטו

לחמניות רכות מאורכות במילוי רוטב פסטו

לחמניות רכות מאורכות במילוי רוטב פסטו

החומרים הדרושים:

בצק :
1 ק"ג קמח מנופה
1 כפית מלח
3 כפות שומן
1 ביצה
50 גר מרגרינה
50 גר שמרים טריים
5 כפות סוכר
½2 כוסות מים

מילוי:
רוטב פסטו

אופן ההכנה:

1. מניחים קמח בקערת עירבול, יוצרים גומה במרכז ומוסיפים לתוכה מלח, שמן, ביצה ומרגרינה. מסביב לגומה מפזרים שמרים וסוכר.
2.מתחילים לערבל עם וו לישה במהירות בינונית ומוסיפים בהדרגה מים תוך הגברת מהירות . מפיסיקים כשמתקבל בצק רך וגמיש הניתק מדפנות הקערה.
3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ,מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח.
4. מעבדים קלות את הבצק כדי להוציא את האויר ,מחלקים את הבצק ל 8 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה ואותו מחלקים ל 4 , על עלה מורחים ברוטב פסטו ומגלגלים.
5. שמים את הלחמניות בתבנית ומתפיחים לעוד כ 20 דקות מברישים בביצה ואופים בתנור בחום בינוני למשך 20-15 דקות.

מקור:בצק מ"דרך האוכל"

Published in: on 12 במאי 2009 at 20:09  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/12/%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%95/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה